HELAAS GEANNULEERD WEGENS ONVOLDOENDE INSCHRIJVINGEN
Chef Lisa Wuyts van Nom Eat is gespecialiseerd in vegetarisch en vegan koken. In deze workshop geeft Lisa je haar beste tips voor kaasachtige smaken in vegan gerechten.
Je gaat in deze workshop zelf aan de slag! Je maakt twee productjes: een makkelijk vegan alternatief voor Parmezaan én een kaasachtige kruidenmix waarmee je o.a. sauzen, croutons en groenten mee op smaak kan brengen. Je neemt beide bereidingen in een potje mee naar huis.
Belangrijk! Voor deze workshop moet je zelf een kleine blender of hakmolentje, een keukenhanddoek en een kookschort meebrengen. De ingrediënten, potjes en recepturen worden voorzien voor jou en zijn in de prijs inbegrepen.
Kostprijs: 15€ p.p.
Maximum aantal deelnemers: 30
Minimum aantal deelnemers: 20
Deelnemen kan vanaf 12 jaar mits begeleid door een volwassene.
Inschrijven is niet meer mogelijk
Deze workshop gaat door in een open ruimte op het gelijkvloers en is rolstoeltoegankelijk. Zo bereik je de workshopruimte: ga bij binnenkomst meteen rechts bij de spelletjestafel. De workshopruimte is daarna meteen links.
